ReunionTouch

ReunionTouch voor iPhone en iPad

‘ReunionTouch’ is de mobiele versie van Reunion. Het programma draait op iOS vanaf iOS 9 en is ontworpen voor het bekijken en wijzigen van uw Reunion familiebestand op mobiele apparaten, waaronder de iPhone, iPad en iPod Touch.
ReunionTouch video instructie, klik hier

ReunionTouch (iPhone of iPad) kan alléén worden aangeschaft via de App Store (klik hier)
Bij gebruik van een NL iOS op iPhone/iPad werkt ReunionTouch in Nederlands; het programma is voorzien van een ingebouwde Nederlandstalige handleiding.
Omdat er sprake is van een ‘veld-veld’ synchronisatie werkt ReunionTouch werkt uitsluitend met Reunion 11 en 12.
Wijzigingen aangebracht in uw familiebestand op mobiele apparaten worden overgenomen in uw familiebestand op de Macintosh en vice versa. Dit gebeurt – automatisch en vrijwel direct – via DropBox, een gratis bestandsdeling dienst. Reunion maakt voor dit doel gebruik van DropBox, omdat dit in onze ervaring, de meest betrouwbare, meest gebruikersvriendelijke en de meest OS compatibele bestandsdeling is, dat momenteel beschikbaar is.
ReunionTouch is een universele app, dat betekent één app werkt op alle mobiele apparaten van Apple.
Voor de meeste mensen is de mogelijkheid om het familiebestand te bekijken, als ze ‘onderweg’ zijn, al reden genoeg om ReunionTouch op een mobiel apparaat aan te schaffen. Voor anderen zijn juist de mogelijkheden om wijzigingen, aanvullingen, foto’s en details aan te brengen, en/of nieuwe personen aan het bestand toe te voegen de belangrijkste reden om ReunionTouch voor een mobiel apparaat te gaan gebruiken als een een handig, nuttig en vooral mobiel programma, bijv. maken van foto’s, direct gekoppeld binnen Reunion, bij familiebezoeken.
In feite kan een familiebestand op meerdere apparaten aanwezig zijn (dus ook op een andere Mac of laptop): wijzigingen aangebracht in het familiebestand op iPhone, iPad en de Macintosh worden gesynchroniseerd zolang als u verbonden bent met internet en Dropbox actief is.
Ook wanneer u ‘niet verbonden’ bent met internet kunt u veranderingen aanbrengen in het familiebestand op de iPhone, iPad of laptop. Als het apparaat weer ‘online’ is en Dropbox actief, dan worden de wijzigingen automatisch gesynchroniseerd met het ‘host’ familiebestand op de Mac.
In het algemeen: het merendeel van invoeren van gegevens in het familiebestand doet u op uw Macintosh: door de vele mogelijkheden is deze immers superieur.
ReunionTouch op uw mobiele apparaat is ontworpen als een aanvulling bij het gebruik van ‘Reunion for Macintosh’, hetgeen meestal betekent dat ReunionTouch niet het primaire programma zal zijn om veel gegevens in te voeren in uw familiebestand.

Reunion 11 en hoger

Systeem vereisten voor mobiele bestandsdeling
Om ‘Reunion for Macintosh’ te laten samenwerken met ReunionTouch op een mobiel apparaat, heeft u dit nodig…
• Reunion for Macintosh versie 11 of nieuwer.
• Als u momenteel nog geen Reunion 11, 12, 13 of 14 gebruikt, klik dan hier voor informatie (Engelstalig) over upgrade naar Reunion 14
• Instructie video (Engelstalig) over upgraden naar Reunion 14, klik hier.
• Een internet verbinding voor automatische synchronisatie.
• Dropbox geïnstalleerd op uw Mac en op uw mobiele apparaat. De basis dienst van Dropbox is gratis.
• Macintosh koppelen met ReunionTouch kan niet via een USB dock verbinding.

Opmerkingen:
– ReunionTouch is een betaalde app. en uitsluitend te koop via de App Store (klik hier); prijs € 10,99.
– ReunionTouch werkt NIET met Reunion 9 of 10
– De oude ‘Reunion for iPhone/iPad’ werkt NIET met Reunion 11 of 12.