Reunion NL module

Reunion

Het genealogie programma Reunion bestaat sinds 1988 en is destijds ontwikkeld in HyperCard (een programma van Apple dat werkte met hypertalk, een voorloper van html). Meest opvallend was de grafische interface en het gemak waarmee ‘computer analfabeten’ direct goed met het programma konden werken.
Algemene informatie:
Het huidige programma is geschreven in Cocoa, een object georiënteerde programmeertaal van Apple.

Net als de meeste Mac OS X programma’s wordt in Reunion het zgn. multilanguage project ondersteund.

Meer informatie over voorgaande versies van Reunion, raadpleeg dan deze pagina van Wikipedia ( Engelstalig )

Bestelinformatie.

 

ReunionTouch voor iPad, iPhone

‘ReunionTouch’ is de mobiele versie van Reunion. Het programma draait op iOS (vanaf iOS 5) en is ontworpen voor het bekijken en wijzigen van uw Reunion familiebestand op mobiele apparaten, waaronder de iPhone, iPad en iPod Touch.

ReunionTouch video instructie, klik hier

ReunionTouch kan alléén worden aangeschaft via de App Store (iPhone of iPad) of via de iTunes Store (op de Mac)

Bij gebruik van een NL iOS op iPhone/iPad werkt ReunionTouch in Nederlands; het programma is voorzien van een ingebouwde Nederlandstalige handleiding.

Omdat er sprake is van een ‘veld-veld’ synchronisatie werkt ReunionTouch werkt uitsluitend met Reunion 11.

Wijzigingen aangebracht in uw familiebestand op mobiele apparaten worden overgenomen in uw familiebestand op de Macintosh en vice versa. Dit gebeurt – automatisch en vrijwel direct – via DropBox, een gratis bestandsdeling dienst. Reunion maakt voor dit doel gebruik van DropBox, omdat dit in onze ervaring, de meest betrouwbare, meest gebruikersvriendelijke en de meest OS compatibele bestandsdeling is, dat momenteel beschikbaar is.